MIR SmartOne digitaalisen PEF/FEV1 mittarin käyttö loppuu

MIR SmartOne mittarien käyttö päättyy

Olemme parin vuoden ajan käyttäneet pienimuotoisesti digitaalisia MIR SmartOne PEF/FEV1 mittareita asiakkaidemme kanssa diagnostisten PEF-seurantojen toteuttamiseen.  Muuttuvien asiakastarpeiden vuoksi meille on jäänyt  varastoon pieni määrä mittareita, jotka myymme nyt pois.  MIR SmartOne mittari on laadukas digitaalinen PEF/FEV1 -mittari, joka soveltuu yhden käyttäjän pitkäaikaiseen käyttöön. Mikäli haluat käyttää samaa mittaria useamman henkilön seurannassa, voit hankkia kauttamme myös vaihtoturbiinin ja monikäyttöisen suukappaleen toista käyttäjää varten. 

Mittarin käyttö sovellusten kanssa

Mittaria voi käyttää GS Balance-ohjelmalla tehtävässä PEF-seurannassa, mikäli sinua hoitava terveydenhuollon yksikkö käyttää tätä ohjelmaa. Muuttuvien asiakastarpeiden vuoksi Medzilla Oy ei enää jälleenmyy uusia etäseurantajaksoja tällä ohjelmistolla.  Digitaalista PEF/FEV1 mittaria voi käyttää myös ilmaisen SmartOne -sovelluksen kanssa. Valmistajan tuottama ja tukema SmartOne sovellus löytyy sovelluskaupoista iOS ja Android-laitteille. Ohjelma on erittäin helppokäyttöinen. Tarjoamme myös kaikille mittarin ostajille kirjalliset PEF-seurannan ohjeet omatoimiseen diagnostisen tai hoidon aikaisen PEF-seurannan toteuttamiseen SmartOne sovelluksella. 

Mittarin käyttö useammalla käyttäjällä

MIR SmartOne on henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu digitaalinen PEF/FEV1 mittari, mutta sitä voi käyttää myös toisen käyttäjän toimesta hankkimalla erillisen vaihtoturbiinin ja monikäyttöisen suukappaleen. Turbiiniosa on kestävä ja kestää normaalissa käytössä yhdellä käyttäjällä yleensä vähintään vuoden. Pidempiaikaisessa käytössä turbiini ja monikäyttöinen puhdistettava suukappale onkin suositeltavaa vaihtaa vuosittain. Myymme myös varastoon jäljelle jääneet vaihto-osat alennuskampanjan ajan poistomyynnissä.  Mittareita on myynnissä pieni erä ja tarjoamme alennuskampanjassa myös mittareiden postituksen kotimaassa Postin pakettiautomaattiin veloituksetta!

MIR SmartOne digitaalinen PEF/FEV1 mittari ja vaihtoturbiini tarjouksessa

Lisätietoja

Mikäli sinulla herää kysyttävää MIR SmartOne digitaalisen PEF/FEV1 mittarin käyttöön tai PEF-seurannan toteutukseen liittyen, voit olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostiin info@medzilla.fi.