PEF-etäseuranta käynnistynyt

Remote monitoring with MIR spirometer

Astman diagnostiikassa ja erilaisten hengitysoireiden selvittelyssä käytetään 2 viikon PEF-seurantaa ja työperäisten oireiden selvittelyssä 4 viikon PEF työpaikkaseurantaa. Mittaus on potilaalle ja myös tuloksia tulkitseville ammattilaisille työläs ja perinteisillä manuaalisilla mittareilla tehtynä seurantaan liittyy myös inhimillisten virheiden mahdollisuus. 

 

Etädiagnostiikka mahdollistaa potilaan puhallusarvojen seuraamisen seurannan aikana ja potilaan kontaktoinnin hoitajan toimesta mikäli esimerkiksi puhallusten toteutuksessa havaitaan jokin laadullinen poikkeama. Tämä on erityisen tärkeää pitkässä PEF-työpaikkaseurannassa, mutta hyödyttää myös 2 viikon seurantajaksolla. Etäseurantaan käytettävä älypuhelimen sovellus auttaa myös varmistamaan, että seuranta on tehty suositusten mukaan ja mittaukset ovat laadukkaita.

 

PEF etäseuranta GS Balance sovelluksella

Tuomme tarjolle ensimmäisessä vaiheessa  italialaisen MIR valmistajan kevyen SmartOne mittarin, jota voi käyttää suomalaisen GS Balance-sovelluksen kanssa. MIR Spirobank Smart mittaria voidaan käyttää myös kokonaan etänä tehtävään varsinaiseen spirometriaan, siitä lisää hieman myöhemmin. GS Balance sovelluksen kautta PEF-seurannan voi tehdä myös perinteisellä manuaalisella mittarilla ja hyödyntää  sovelluksen ohjeita mittausten aikatauluttamiseen ja tulosten syöttämiseen sovelluksen kautta.  Kahden viikon etäseurantajakso on nyt myynnissä myös kuluttaja-asiakkaille verkkokauppamme kautta: Medzilla verkkokauppa

 

Organisaatioasiakkaiden kokonaispalvelu

Medzilla Oy tarjoaa organisaatioasiakkaille  kokonaispalvelua, jossa hoidamme valitun palveluntarjoajan mittareiden toimittamisen potilaalle, potilaan ohjeistuksen, seurannan ja tilatun seuranta-ajan päättyessä myös tulosten raportoinnin tilaajalle. Palvelu on erityisesti räätälöity terveyspalveluyritysten ja julkisten organisaatioiden tarpeisiin, jolloin etädiagnostiikka voidaan ottaa käyttöön ilman raskasta perehdytystä, investointeja tai juoksevia kuluja, hoitajien työmäärä helpottuu ja diagnostisten seurantarekisteröintien laatu myös yleensä paranee. Tilaaja maksaa vain tilaamistaan tutkimusjaksoista ilman piilokuluja. PEF työpaikkaseurantaan tarjoamme myös mahdollisuuden tilata kokeneen työpaikkojen altisteisiin ja ammattiastmaan perehtyneen keuhkosairauksien erikoislääkärin lausunnon.

 

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä info@medzilla.fi, jätä yhteydenottopyyntö verkkosivujemme kautta tai soita 046-9227195, kerron mielelläni lisää! 

 

Lisätietoja:

Käypä Hoito: Astma (päivitetty 29.3.2022)

PEF-seurannan ohjeet (PEF.fi)

MIR SmartOne mittari (maahantuoja Pedihealth Oy)