Varausehdot PEF-lausuntopalveluun (Ajas)

Medzilla Oy tarjoaa PEF-lausuntopalvelua PEF.fi sivustolla tallennettujen PEF-seurantojen analysointiin ja lausuntojen tallennukseen. Varaamalla ajan Medzillan verkkoajanvarauksesta (Ajas potilastietojärjestelmä), saat ohjeet tallentamasi PEFDATA-tiedoston lähettämiseksi analysoitavaksi ja laskun valitsemastasi palvelusta. Ajanvarauksen yhteydessä voit myös varata lisäpalveluna paperisen tulosteen lähetettynä kirjepostissa henkilökohtaiseen osoitteeseesi Suomessa.

Ajanvaraus muodostaa tilauksen PEF-lausuntopalveluun. Ajanvarauksen aika on viitteellinen ja aika analyysin laatimiseen käynnistyy vasta kun tilaaja on maksanut tilaamansa tuotteen ja toimittanut analyysiä varten mittaustulokset määritellyssä muodossa. Maksamalla sähköpostitse saamasi laskun ja lähettämällä .PEFDATA muotoisen tiedoston mittaustuloksistasi ohjeiden mukaan, saat 48h sisällä tulosteen sähköisesti salattuna sähköpostina. Mikäli olet antanut suostumuksen lausunnon tallentamiseen Kanta-palveluun, tekstimuotoinen lausunto viedään laatimisvaiheessa myös Kanta-arkistoon. Paperiset tulosteet lähetetään postin 1lk kirjeinä viivytyksettä laatimisvaiheessa. Medzilla Oy ei vastaa postin jakeluaikatauluista johtuvista mahdollisista viiveistä tai häiriöistä postilähetyksissä.

Ajanvarauksen voi perua Medzilla Oy verkkoajanvarauksessa sähköpostiin saapuneen linkin kautta ennen ajanvarausta. Mikäli käyttäjä haluaa perua palvelun tilauksen ennen laskun maksamista ja tietojen lähettämistä analysoitavaksi, sen voi tehdä lähettämällä sähköpostitse tiedon info@medzilla.fi. Peruutus on tällöin maksuton. Mikäli tuote on maksettu ja analyysi- ja lausuntosuorite sen mukaisesti tuotettu, tilausta ei voi enää perua.

Medzilla Oy verkkoajanvarauksesta ei tällä hetkellä voi varata aikoja etävastaanotolle. Varaus sisältää vain mittausarvojen analysoinnin ja kirjallisen yhteenvedon suomalaisten tulkintasuositusten mukaisesti. Lausuntopalvelu ei ole Kelan SV-korvausten piirissä. Palvelu tuotetaan Suomessa suomalaisen laillistetun lääkärin tai sairaanhoitajan toimesta etäpalveluna. Palvelusta vastaa keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Annette Kainu. Tiedustelut: info@medzilla.fi