Yrityksille

Medzilla Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita etälääketieteen sovellusten suunnitteluun, testaukseen, pilotointiin ja käyttöönottoon ja tarvittaessa tuemme myös palvelujen tuotantoa varsinkin uusien palveluiden pilotointivaiheessa. Käyttöönottoprojekteissa tuemme yleensä laite- ja ohjelmistotoimittajien valmiiden digitaalisten ratkaisujen ja tilaajan palveluprosessien räätälöintiä tilaajan tarpeisiin räätälöidyiksi korkealaatuisiksi ratkaisuiksi. Erityisosaamistamme ovat diagnostiset etämittaukset (remote measurements) ja digitaaliset terapiat (DTx) sekä etävastaanottotoiminta. Kehitämme myös etädiagnostiikkaa, digitaalisia terapioita ja puettavien mittalaitteiden (wearables) käyttöä eri käyttöaiheisiin osana tutkimus- ja tuotekehitysprojekteja.

Erityisosaamistamme ovat keuhkosairauksien ja unilääketieteeseen liittyvä diagnostiikka ja etäseuranta, joiden pohjalta ensimmäisenä tuotantovaiheen sovelluksena tarjoamme jo kaikille asiakkaillemme keskitetysti tuotettua PEF-etäseurantaa astman ja työperäisen oireilun diagnostiikkaan. Pilotoimme myös yksilöllistä astman pitkäaikaisseurantaa etämittauksia ja digitaalisia terapioita hyödyntäen. Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää!

talvinen ikkuna

Kehitämme lisäksi yritysten tarvitsemia asiantuntijapalveluita ketteriä Advisory Board työprosesseja ja tiimicoachingia hyödyntäen. Olemme erikoistuneet asiakasyritystemme tarpeiden mukaisten Advisory Boardien kokoamiseen onboardingista jatkuvaan tavoitteelliseen kehitykseen.

Kehitämme Advisory Board työskentelyä niin tilaajien kuin asiantuntijoiden ja maallikkojäsenten näkökulmasta mahdollistaen poikkeuksellisen tehokkaan, kestävän ja kaikkia osallistujia hyödyttävän toiminnan. Lue lisää Advisory Board kehitystoiminnasta artikkeleistamme ja tule kuulemaan lisää webinaariin. Kerromme mielellään lisää Advisory Board Coachingista, ota yhteyttä!