Siirry suoraan sisältöön

Medzilla Oy sivut uudistuvat

  • admin 

Medzilla Oy on vuonna 2021 perustettu yritys, joka tuottaa asiantuntijapalveluja, erikoislääkäri- ja terveydenhuollon palveluja yritysasiakkaille. Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä edelleen, uudistamme verkkosivujemme rakennetta ja sisältöä asteittain. Voit olla yhteydessä meihin joko sähköpostitse (info@medzilla.fi) tai henkilökohtaisia sähköpostiosoitteita käyttäen. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön yhteystietolomaketta käyttäen.

Medzilla Oy tarjoaa tänä päivänä palveluja sekä terveydenhuollon palvelujen kehittämiseen että tuottamiseen. Terveydenhuollon palvelujen kehittämisessä asiakaslähtöiset kehittämisprojektit ovat helpottaneet jo lukuisten asiakkaidemme palvelukehitystä, kun tarvittava muutosprojekti on voitu toteuttaa joko avaimet-käteen toteutuksena tai fasilitoiden palvelutarjoajan oman henkilöstön kehittämistoimintaa. Erityisosaamisaluettamme ovat erilaiset sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaatioon, tiedolla johtamiseen ja etälääketieteen kehitykseen liittyvät projektit. Hyvin usein näihin liittyy työn uudelleenorganisointia ja tekoälysovellusten hyödyntämistä. Olemme mukana myös Euroopan keuhkolääkäriyhdistyksen eHealth kehittämisverkostossa (CRC) ja Planetary Health yhteistyössä.

Hengitysoireiden diagnostiikkaan ja jo diagnosoidun astman ja uniapnean seurantaan kehitetyt etälääketieteen sovellukset muodostavat pääosan etädiagnostiikan ja -seurannan palveluistamme tässä vaiheessa. Tarjoamme yritysasiakkaille myös erikoislääkäripalveluja mm. keuhkofunktiotutkimusten, PEF-seurantojen ja unirekisteröintien analysoinnissa. PEF-lausuntopalvelu mahdollistaa myös PEF-työpaikkaseurannan toteutuksen manuaalisella PEF-mittarilla, mikäli etämittarilla tehtävä seuranta ei ole jostain syystä mahdollinen. Tarjoamme myös asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä käytännönläheisiä koulutuksia niin astman, keuhkoahtaumataudin, allergian siedätyshoidon kuin uniapnean diagnostiikasta ja hoidosta.

Pienempien yritysten ja erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen lisäämisestä muun liiketoiminnan oheen kiinnostuneet yritykset ovat hyödyntäneet yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalvelujamme niin muuttuvan omavalvonnan kuin muidenkin viranomaisvelvoitteiden täyttämiseksi. Omavalvonta on nimensä mukaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon palvelun tuottajan omaa toimintaa, mutta hyvällä ohjauksella ikävältä tuntuvasta velvoitteesta voi saada uutta ryhtiliikettä toiminnan muuhunkin organisointiin ja seurantaan. Asiakaspalautteiden kerääminen ja tiedon hyödyntäminen palvelujen kehittämisessä eivät järkevästi toteutettuina kuormita, mutta ne voivat huomattavasti parantaa asiakasymmärrystä ja ennaltaehkäistä ongelmatilanteita. Asiakaskohtaisen neuvonnan lisäksi erittäin hyvää palautetta ovat saaneet keväällä lanseeratut verkkokurssimme, joista julkaisemme alkusyksystä päivitetyt versiot huomioiden myös toukokuussa 2024 julkaistun omavalvontaa koskevan Valviran ohjeistuksen. Verkkokurssien ja valmennuksen lisäksi tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon yrittäjille ammattitaitoista ratkaisukeskeistä business coachingia ja mentorointia sote-alan yritystoiminnan erityispiirteisiin hyvin perehtyneen asiantuntijan toimesta. Kiinnostuitko? Ole toki yhteydessä joko yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta niin sovitaan verkkotapaaminen!

1 kommentti artikkeliin “Medzilla Oy sivut uudistuvat”

Kommentointi ei ole käytössä.